mandag 1. desember 2008

Første dagen i desember.....

Tallet 1 står på kalenderen , og nedtellingen er begynt !! Noen er kanskje allerede ferdig med julegaveinnkjøp og har ferdig pyntede julehjem , og julekortene sendt av gårde med posten allerede !? Vel, sålangt er vi ikke kommet her i gården - men er kommet godt igang med mye. Håper å få unnagjort resten av julegaveinnkjøpene raskt , slik at vi hovedsakelig kan kose oss med hyggelig adventskos ,litt baking og vasking nå og da ! :)

Her er adventskalenderen til jentene iår!
Hadde egentlig tenkt å la de få åpne en hver fjerne dag - alle fire , men jeg hadde visst så mange ting til kalenderene at jeg hadde nok til å lage slik at de får åpne en annenhver dag ! Derfor ble det en jente og en guttekalender iår - to barn på hver kalender! ;)
På denne kalenderen valgte jeg å ha litt friske farger - siden alt annet er så lyst og beige i stuen....

Alle overasskelsene er pakket inn med helt vanlig hvitt kopipapir , bundet inn med naturhyssing, og fått polkaprikkede hjerter med tall i skikkelige glade dropsfarger. (ellers synes jeg nesten fargene var ganske så vårlig Green Gate inspirerte!?;))Så gjenstår det jo å se om grenen henger høyt nok !? ;)

HVA kan det være oppi tro ??? Ivrige fingre river opp papiret....

Dagens pakke inneholdt et sett med marihøneklemmer, og Amelia ble kjempefornøyd med den lille overasskelsen! :)

....ei trøtt , men fornøyd lita jente med de nye klemmene sine!


I spisestue vinduene har vi satt opp et par julestjerner - de lyser godt opp i en vintermørk stue.
Mer pynt og lys får vi ta etterhvert - ikveld får vi også se om det blir tid til å lage litt mer julepynt til å henge opp på krokhasselen bl.a - en dørkrans hadde jeg jo også planer om å få laget.......(merkelig så enkelt det ofte er å planlegge og komme på ideer ....for meg er det visst verre å få iverksatt alle ideeene som popper opp i hodet ! ;) Andre som har det slik .....?
Jaja , jeg føler jeg har gooood tid til å sysle med sånt fremover....Viktig å iallefall ta ting over tid , istedetfor å stresse og kave seg opp med alle prosjektene ......;)


Guttaboys sin kalender - med røde og hvite polkadotter ! Pakkene henger på en helt vanlig gren vi har funnet ute. Denne er også nødt til å henge under taket , langt unna klemmelystne og nysgjerringe barnefingre.;)
På denne grenen vil det nok "vokse " frem flere presanger etterhvert - da jeg ikke rakk å pakke inn alle overasskelsene igårkveld.....

Da håper jeg alle har en fredelig 1 desemberdag i de mange hjem rundtom.
Her blir det kanskje litt julepynt produsksjon , Blåfjell på barnetv og klemmentiner ikveld......

14 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fina adventskalendrar du laget. Liker dem väldigt jag. Polkadotter - me likey!

Här hemma har jag også begynt med mye...men det är ikke så mye som är färdigt ännu. Och som du sier...det är väldigt lätt att komma på en massa projekt...vanskligare att avsluta... :-)

Ha en fin fortsatt 1 december!

Lill-Marita sa...

For en utrolig flott adventskalender! Himmelen for et lite barn ;)
Ser vi har likens adventsstjerne :)

borghild sa...

Så utrolig fine kalendere du har laget til barna dine!!:-) Fine farger, og så er jo jeg også fan av polkadotter;-) Klem B:-)

Frøkna på Heimstad sa...

Du er ikke alene altså! Har 1000 ideèr som popper opp i tide og utide...helst det siste.. Men å komme i mål med alt, og i det hele tatt komme i gang..Godt det er adventstid og lov til å ta det med ro og bare koooose seg. Kjempe fine pakker du har på kalenderen forresten!

Ann-Helen sa...

Så flotte adventskalendere! Så lurt å henge de opp slik, kreativ du er!!

Dilldall-Nina sa...

Det var superfine adventskalendre :). De var innmari fine begge to - både den til jentene og den til guttene. Jeg er UVANLIG godt i julerute i år - men det er jo delvis for at jeg ikke jobber fullt nå, delvis for at jeg bevisst legger julelista relativt lavt i år - og delvis fordi startskuddet for jul gikk tidlig her inne i bloglandia. Ble nok "revet" med på et mye tidligere tidspunkt enn jeg vanligvis ville tenkt "jul". Håper på at familien får tid til adventskos. Jeg burde i hvert fall klare det :). Masse hilsner....

Monica sa...

Flotte kalendere du har laget:)

ingridmarie sa...

Nydelig kalender, Liv Elin!! Så flott det vart med polkaprikkar på!! Koseligt å få følge litt med på dagene dåkas :) OJ-Såg nettopp at du har vunne konkurransen om flotte julegavetips! Vel fortent!!Gratulerer so masse fra natteravnen meg som berre MÅ ta kveld snart, lang dag i morgon med julemarked på skolen:) Helsing i natta frå Ingrid

Garden Angel sa...

Å så koselige kalendere du har laget!!!
Heldige barn;)
Snill mamma!
Koselige adventstjerner:)
Ååå det er en herlig tid nå frem imot jul...tji hi
Kribler litt i magen hos både store og små;)
Kos dere masse!
God klem fra meg(",)

iden sa...

Da var det jo ekstra kjekt at du vant da!!:D Om du vil sende meg adr din på idajtdahl@gmail.com er det suverent!!

Ha en strålende dag, og tusen takk for gode ord:)

LYKKEBO sa...

For noen utrolig flotte kalendere!! Kjempe fine- Og så søtt med hjerter i forskjellige farger!!
Har en liten utfordring til deg om du vil....?
Ha en fin dag!!

Kaspara sa...

Heisan!
Her har jeg visst ikke vært før. Elsket adventskalenderene du har laget, særlig jentekalenderen med de friske farvene. Det var så nydelig med de prikkede hjertene på hvitt papir.
Ha en glad dag!

therese sa...

Nydelige kalendre!

Anne på Moseplassen sa...

så fine adventskallendere!