fredag 12. desember 2008

Ditt og datt den 12 desember.... :)


Så var det jammensanten meg helg igjen - og snart 3 søndag i advent! :-O Denne helgen skal jeg prøve å få sendt av gårde juleposten , bakt pepperkakene og vasket litt her og der.....(og hvor mye som egentlig blri rukket over det får`n se !;)

Imorgen skal vi også på julebord , og rekker først en liten handletur og regner med å bli ferdig med de siste julepresangene også.

Det rosa hjertet som vesla så tappert gikk igang med å prøve å sy selv , har jeg nå sydd samme for henne....Pyntet det med blondebånd og perler - som seg hør og bør for en prinsesse , som bare ser rosa for tiden!;) Hjertet vil hun ha til pynt på rommet sitt , over sengen (nok en oppussingsprosjekt !) når den er ferdig.....
Det var iallefall overasskende lett å sy sammen slike , for hånd - og kommer nok helt sikkert til å bli flere etterhvert.Blir sikkert enda enklere å sy de sammen når symaskinen har fått ny undertråd - har visst fått noe krøll inni der , så den må mekanikeren min kikke på en dag....
Den nye lyskulen er kommet opp.

her pyntes det til jul , litt og litt for hver dag ....Her er det et brett på kjøkkenbordet som er pyntet med en brikke fra Kid og div pynt /nødvendig oppå. Pepperkakeformene ligger der for å minne meg på baksten som burde tas snart...;)

Pepperkakefigurene har ligget her på fatet og skreket til meg mange ganger alt ......pepperkakebaksten er ennå ikke tatt , så får se om vi får sjangs til å rekke over det ikveld før ungene skal iseng.....Hvis ikke går det jo an å ha det til gode i helgen også....

Noe pepperkakehus blir det nok ikke iår - vi pleier å kjøpe et ferdig bakt om ungene får lime og pynte - men iår tror jeg vi prøver å få spist opp pepperkakefigurene istedet.....Som regel bli pepperkakene liggende igjen , uten å bli spiste , langt uti nyåret - så iår kommer jeg ikke til å lage så mange slag....
Jeg har forøvrig en liten plan ang noe pepperkakehuslignende - en ide jeg fikk av de flotte Walthers husene i zink , som er så populære for tiden....Vent å se !;)

Nå er det snaaart helg igjen , og jeg får snart hjem konvolutter til julekortene - og skal få de sendt avgårde imorgen, sammen med pakkene som skal sendes.

Takker for de mange koselige kommentarene dere legger igjen - setter stor pris på d et , og synes det er så kjekt å bli mer og mer kjent med hver og en av dere.....:)

Håper på en fin lucianatt for dere alle - og en god helg ! :)

Klem fra meg !

13 kommentarer:

iden sa...

Koselig ditt og datt;) Og må si jeg blei sjarmert av Prinsesse Vil Ikke under her.. hihi!!

God helg til deg:)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så nydelig lyskulen din var!Vakker...

Så koselig du hadde pyntet :o)Ønsker deg en fin helg, håper du får gjort unna det du ønsker og at det blir et hyggelig julebord.

Varm adventsklem fra Vibeke

home 4us sa...

Nydelig hjerte!
De er så enkle og samtidig så dekorative. I like:)

Ha en flott helg

rod i hob sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :-) Alltid så kjekt å få kommentara, men spesiellt frå "nye" bloggera som eg ikkje har våre hos før. Reine skattejakta dette her!

Ska eg fortella deg en liten hemmelighet? Softinga er utrulig enkel å jera -viss du bruke picasa 3 ;-) Et enkelt og greit fotoredigeringsprogram for meg (oss?) som ikkje har peiling! OG GRATIS! (Søk på google.com)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Kikket litt nedover bloggen din. Var så mye skjønt å se og lese her! Nydelige små prinsesser du har, og så koselig at 3 åringen vil sy hjerter og smykker. Det rosa stoffet var bare bådårende vakkert, og hjertet ble virkelig søtt.
Ha ei fin førjulshelg!
Klem fra Trine

Carpe Diem sa...

Hei.
Takk for koseleg kommentar på bloggen min.
Pepperkakehuset var faktisk lettare å få til enn eg hadde trudd:)
Så nydeleg frøken "vil ikke" under her var, og ideen din om å putte røkelse inne i hjertene var jo ein konge ide, he he. Elskar lukta av kongerøkelse sjølv, og tenner det kvar dag i desember.

Ha ein fin laurdagskveld.

Frøkna på Heimstad sa...

Så fine bilder du har lagt ut! Julebaksten ja...Må si jeg har pepperkakene i boks, men that`s it! Venter og venter på at bakeånden skal komme over meg, men det ser ikke ut til at det skjer...Kanskje i morgen:-) Award til deg fra meg i bloggen min! Ha en fin adventhelg;-)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vilket sött hjärta!

Och vilken bra idé att lägga fram pepparkaksformarna som dekoration sådär. Både fint och som en lite påminnelse. :-)

Önskar dig en riktigt fin 3:dje advent!

Livy sa...

Heisann!
Så utrolig koselig blog du har!! Hvordan ligger det ann med baksten? Har det blitt noen pepperkaker i helgen?

Tusen takk for så koselig hilsen i bloggen min:-)

Ønsker deg en fin søndag!

Mange klemmer fra Livy

Therese ~ Fjellrosa sa...

Ja, denne juleposten ja. Jeg har hele tiden tenkt at det er da ikke noe hastverk, men herregud så fort tiden går. Fristen for utenlands er vel allerede over og innenlands på tirsdag? Jeg får sette rompa i gir og gjøre de klare for sending i morgen :)

LYKKEBO sa...

Så koselig du hadde pyntet på kjøkkenbordet! Mange søte detaljer:) kjempe søtt hjerte dere har laget:) Spennede og se om det bølir et pepperkake hus hso dere i walter`s stil;)

God kveld til deg:)

LISBETH---<-@ sa...

Så skjønne ditten og datten saker, herlige farger og fine fotografier, me like.
Håper du koser deg i adventstiden. Her går jeg en uke i møte med mange avslutninger, litt gøy og litt pes.
Klem

Josefine sa...

Hei:) Å så lekkert det var her hos deg. Nydelig prinsesse hjerte du har laget! Likte også godt den skålen du har lyset ditt oppi.
Ønsker deg en fin uke, klem fra Josefine