onsdag 3. desember 2008

Jeg vant jeg vant ! :)Hipp hurra jeg vant ! :)
Denne herlige og kreative jenta fra bloggen Galleriden - dro igang for noen uker siden en kjempebra konkurranse/utfordring til alle bloggerne derute.....
Tema var tips om hjemmelagede julepresanger - og jammen fikk hun tips og forslag i haugevis !! :)
Det er SÅ mange kreative og flinke bloggere rundtom - så det er absolutt verdt å ta en tur innom den koselige bloggen hennes om dere trenger gavetips ! :)
Iden selv er jammen ikke i beit for julegaveideer heller - der hun tryller frem den ene utrolige ideen etter den andre!

Kjempemoro å trekke det lengste strået for en gangs skyld - jeg har nemlig IKKE for vane å gjøre nettopp det i slike konkurranser! ;)

Ellers tusen takk for så mange hyggelige kommentarer og koselige "hei" fra dere som stikker innom - You make my day ! :)
Det er ganske så travle dager og ikke minst kvelder - men prøver å ta meg tid til å stikke innom deres blogger også , det er noe jeg virkelig koser meg med ! :)

Hadde faktisk tenkt å blogge om så mye mer ikveld - men sukk....døgnet har rett og slett ikke mange nok timer , for tiden ! Noe av de må jo faktisk brukes på puten også - selvom det dog er ganske så minimalt for tiden ....... ;)

Ønsker dere alle en stille og god desember natt !

5 kommentarer:

mali-mo sa...

Da skal jeg inn og kikke! Gratulererer med seieren!

Ble itt bekymret da gavebildet ditt poppet opp her, var redd du var rferdig med alle julegavene allerede eller noe sånt heheheee;)

Garden Angel sa...

Gratulerer! Så gøy!
Ha en fin kveld:)
Klem fra meg(",)

Ann-Helen sa...

Gratulerer!! En kjempefin konkurranse det der, masse tips å sanke;)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Gratulerer, så gøy!:o)

Klem fra Vibeke.

borghild sa...

Heia! Uff, jeg er så dårlig med å svare på ting hvis jeg ikke tar det med én gang... Ang skjerf o.l. så tar jeg ikke bestillinger akkurat nå, vi reiser straks på ferie, og så er det jul og feiring hos mine foreldre, og da er tida fram mot nyttår temmelig oppbrukt (prøver nemlig å få ferdig en jakke i mellomtida også;-). Men kanskje etter jul en gang, du kan jo bare gi meg et pip dersom du fortsatt er interessert da:-) Klem B:-)