torsdag 22. januar 2009

Soveroms oppdatering og utfordring!

Hjelpe meg som dagen flyr......Det er allerede over en uke siden forrige innlegg , og dagene er travle og hektiske!
Endelig kan jeg iallefall blogge litt om oppussingen på soverommene oppe......Vårt rom er så godt som ferdig - og vi har flyttet ut av kontoret nede i 1 etg. og opp på loftet sammen med ungene.
Som en kan se - mangler ennå endel viktige detaljer før vi er helt ferdige....Dørknottene og dørhåndtaket må på plass igjen, en og annen list her og der, nattbord skal inn , bilde over gavlen og veggen hadde også gjort seg.....

Vi hadde tidligere en rammemadrass som trengtes litt fornying - så løsningen ble ny seng fra Ikea og ny overmadrass


Planen er å få satt opp noen nattlamper på veggen av noe slag , men sålangt fungerer en lyslenke over gavlen foreløbi helt supert! :) Det blir så fint og mykt lys av denne på kvelden.....


Synes det var litt morsomt med dunfjærene som var festet på lenken - hihi , kan nesten se ut som at vi har hatt putekrig alldeles ! ;)Vi ble veldig fornøyd med den grå-beige fargen på veggen(Delikat) sammen med de hvite listene(Eggehvit)

Denne blusen med nydelige heklede detaljer , fant jeg nylig på salg ......Det er det eneste som foreløbi pynter opp litt på soverommet ......
Den blir sikkert kjempefin til å pynte seg i ,nå i vinter og ut mot våren , med en hvit trøye under......


akk.....den som kunne hekle slike vakre detaljer som dette........

Her vises fargene på vegg og listverk veldig godt, slik de virkelig er!Til sist - et detaljbilde fra en av de nydelige 20 rosene jeg fikk av en veninne og familien forrige uke .......(og er derfor ikke på sitt fineste lenger , men står fremdeles og skinner så hvitt og fint !:)
Hvite roser er en av mine favoritter , og ble selvsag kjempeglad og overassket over å få en så stor og flott bukett - TUSENtusen takk Marianne - du er SÅ god - og jeg er så glad for at jeg har fått sjangs til å bli kjent med deg(dere :) !
************************************************************************************
For noen (*kremt*) uker siden fikk jeg en utfordring fra den hyggelige og kreative jenta i bloggen Lykkebo ...Vel ukene har gått og jeg har rukket å både kommet på og glemt utfordringen - så nå er det vel på tide å få den skrevet ned ....før den går i glemmeboksen igjen ! (Uff håper jeg er tilgitt - Lykkebo!? ;)

*5 ting jeg liker:
-Å være sammen med å gjøre noe kjekt sammen med ungene og min kjære.
-Å være sammen med gode venner
-Ut på tur i skog og mark.
-Fotografere
-Sy på symaskin (gjerne barneklær!) + andre hobbysysler.....

*5 ting jeg ikke liker:
-Sjalusi ,misunnelse og baksnakking! (så ødeleggende og unødvendig! : ( )
-Mobbing
-Når noen blir ekskludert og holdt utenfor.
-Når det blåser mye om natten.
-Å kjøre bil på glatten ! (iiik! :/)

*Favoritt mat og drikke:
-Biff med fløtepotet
-Hjemmelaget pizza
-Salat med fetaost
-SJOKOLADE! ; b
-Pepsi max.

*Favoritt musikk:
-"Radiomusikk" ! ;b
(hører stort sett musikk på radioen eller på TV)
der Celine Dion, Mariah Carey , Jason Mraz m.fl. er noen av favorittene!

*5 jeg vil vite mer om :
Det er godt mulig dere allerede har fått denne utfordringen - men dere får gjøre med den som dere vil selv ! :)
Da vil jeg ønske dere alle som en - en trivelig torsdagskveld og snaaart ukeslutt , til vi sees igjen! :)

14 kommentarer:

Ann-Helen sa...

Å så fint soverom dere har! Likte senga deres så godt... vi har også rammemadrass, men uten sengegavl, er på leting!!
Nydelig farge dere har valgt på veggene, hvilken er det?
Ha en fin kveld:)

Miamor sa...

...skal si du har lekkert soverom..og putekrig er jo gøy...har en dunjakke som gjør at jeg stadig går rundt med små fjær på genseren..litt sjarmerende i små mengder ..... ha ei super helg ;)

Ingrid sa...

Så fint det blei på soverommet! Og veldig romantisk med den lysslynga;)
Eg har vært på rundtur i det "nye" huset mitt idag, og har massevis av oppussingsideer!! Kan henda eg trenge litt hjelp av ein kyndig interiør-ekspert, hint hint, kremt kremt;)I huset er absolutt alle vegger panel eller tømmervegger, og dei er kun lakkerte så det er veldig mørkt. Trur det kjeme til å gå med noken liter maling der ja! Men gurimalla kor eg gleder meg!! Det kjeme også til å stå igjen kassevis med gamle ting og tang fra forrige eiger, så eg gleder meg til å gå på skattejakt i dei! Kanskje eg skulle laga meg ein blogg om oppussingsprosjektet?
Ha ein fin kveld, du skal vel legga deg tidlig så du er klar til i morgen;)
God natt! Stor klem frå Ingrid!

ingridmarie sa...

Ånei,der blingsa blogger igjen, og kommentaren min forsvann. Eg prøver igjen :) Ville berre sei at eg synst det vart so flott på soverommet! Den lysslynga trur eg eg berre ville beholdt-synst den var so herlig med dei små fjæra på! Eg har blitt mykje bedre, men har vore so vondt til tider at eg ikkje har orka å skrive innlegg, kun vore inne og lest, og lagt igjen nokre kommentarer her og der:) Men no er eg i sving igjen:) skal ta opp utfordringa di!! Varm helsing til deg og dine fra IngridMarie

Ragnhild sa...

Hei!
Næmen så hyggelig at du tenkte på meg. Og nei den har jeg ikke hatt før, så dette må jeg få med;)

Ha en fin kveld

Dilldall-Nina sa...

Det blir da et harmonisk og fint soveværelse. I sommer hadde jeg også tivolibelysning på sengegavelen. Romlemantisk lyskilde. Har tatt ned en stor lyskjede jeg hadde i stua over jula og tenkte faktisk tanken på å surren den på gavelen.
Jeg malte mitt eget nattbord/skuffeseksjon ved siden av senga hvitt i sommer, mens mannen sin fortsatt er i hvitbeiset tre og kirsebærfarget plate. Etter hvert blir man blind på det. Må nok ta hans til sommeren. TTT - ting tar tid - og når man endelig har latt den filosofien komme litt under huden er det faktisk ganske godt. Sier at vi skal holde på her i 20årsperspektiv...hvis man er heldig og henger med så lenge ;). Nå kjenner jeg endelig at jeg begynner å bli trøtt. Skole og jobb i morgen. natta, kjære liv elin!

Bjørkely sa...

ååå.. for et flott soverom.
Lyst, lekkert og delikat! :)
Nydelig

Linda sa...

Så fint soverom! Og den lyslenken over sengen tror jeg bare du bør ha der, for den var jo rett og slett nydelig..Og det gjorde seg med de fjærene;o)
God helg! :o) Ps. Tunikaen var råstilig!:o)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint det blir! Jeg liker veldig ljusslingorna på sänggavlen. Det blir verkligen koseligt.

Hoppas du får en riktigt fin helg!

Jenny sa...

Soverommet ble virkelig fint!! Fargen var bare så nydelig!! Har notert meg navnet:)

Synes garderobeskapene også var veldig fine... *drømmer om slike selv*
God helg!!
klem

Guttemamma sa...

For et nydelig soverom,rent og hvitt!! Jeg har alltid noen favoritt kjoler eller bluser hengende som pynt...og blusen din var helt skjønn!! irl=in real life?? Den likte jeg!! klem

Loppehjemmet sa...

Først og fremst: Gratulerer med dagen i dag! Håper du koser deg masse:) Januar er virkelig en bursdagsmåned! 3/4 i min husstand har bursdag i januar, så her har vi det travelt! -Mannen min har også i dag, så det blir kake hos oss også! -Og biff til middag etter fars ønske:)

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Jeg har heller ikke vært innom deg før, men synes du også har en inspirerende og flott blogg, så legger deg til i lista mi! Så flotte klær du har laget til barna dine! Kjempefine! -Og så så søte modeller da:)

Og tusen takk for gode webshop-tips! Større pose til pysj ol var en knallgod ide som jeg skal ta med meg videre!

Vi sees igjen:)

Kos deg på dagen:)

Magny sa...

ååååhh takk,- skal prøve....
og du , så nydelige, sirlige bilder!
og perleblomsten har eg nettopp kjøpt slik i potta, blomsterforetningen har, ....
fin helg¨~~~~

ingridmarie sa...

Hei i natta!! Takk for koselig helsing! Ja, som du kansje har lagt merke til..eg driv og leikar meg med innstillingar på bloggen min, tjihi-har endra på bakgrunnsfargar mm og prøvt meg fram me ulike skrifttypar mm, kjekt tidsfordriv når ein (for ein gangs skyld) har ein rolig kveld aleine:) Skulle egentlig ha beina på bordet og lese interiørblad, men plutselig hadde eg brukt over ein time inne på bloggen& i blogglandia. Sånn kan det gå- Kjekt å kjenne at overskuddet er tilbake! Varm helsing Ingrid, som no er i gang med utfordringen:)