lørdag 31. januar 2009

Konkurranser & Vinnerlykke i fleng ! :)

Det er visst mange konkurranser ute å går ringt omkring i blogglandia ,
og jeg har kommet over noen av dem ;
lodder ut denne flotte piknikkurven og et nydelig fransk quilte teppe !
Hun har en interiørbutikk med massevis av nydelige gamle og nye interiørprodukter i butikken sin , som jeg anbefaler å stikke innom !
Jeg har gjort mitt for å prøve lykken i konkurransen
- og er spent på om jeg blir den heldige !
Bli med du og da vel ! :)
***
Kanskje litt i seneste laget - men IKVELD trekkes det en heldig vinner av denne rykende ferske boken , inne hos Charmerende Gjenbruk !

Så er du kjapp å skrive en kommentar + skriver noen ord om konkurransen i bloggen din - kan DU være den heldige som får tilsendt denne flotte boken som visstnok (har ikke sett i den selv ennå!!) skal være stappfull av kreative ideer - på hva du kan gjøre for å ta vare på gamle skatter , og gjøre de om til både vakre og praktiske ting!

Jeg håper iallefall jeg trekker det lengste strået ikveld !

Eller kanskje det blir DEG !? ;)

Vibeke i Duften av Erteblomster , har også en konkurranse på gang til ære for den kreative knappedamen i Snella & Petronella som lager de utroligste flotte , morsomme knapper , øredøbber ,mansjettknapper m.m.
Finnes ikke grense for fantasi på denne damen gitt !;)
Her et et par smakebiter fra knappesortimentet i nettbutikken ;*Sweet Angels* *Isprinsesse*For å være med å konkurrere om gavekortet som er på en verdi av 750,- fra Snella & Petronella så gjør du følgende:
*Kopier bildet over ☝ og lag et innlegg hvor du bruker det i din egen blogg
*Gjør så det samme med teksten som du ser under her☟ "Jeg er med osv".
*Skriv så en kommentar till dette innlegget hvor du forteller meg at du deltar i konkurransen.
"Jeg er med og konkurrerer om et gavekort fra herlige Snella & PetronellaDuften av erteblomster sin blogg"
Konkurransen pågår til søndag den 8 februar og vinneren presenteres her på bloggen mandag den 9 februar :o)
***


Ragnhild i Wallas Verden har også gående en liten konkurranse i bloggen sin ! Hun har også startet en spennende brukt/antikk/ interiør butikk - verdt et besøk (eller fler ,som det jo har lett for å bli ,når man først har vært innom !;) Hvis du er innom bloggen og skriver en kommentar under innlegget - der dette bildet (over) ligger - er du med i trekningen om et gavekort på 300 kr , til å shoppe i butikken hennes for !

Om jeg har vinnerlykken fremdeles - så vet jeg at jeg ikke kommer til å ha NOEN problemer med å finne noe fint her ! ;)Appropos VINNERLYKKE - SE hva JEG har vunnet !!


Det er Tines Kreative Hjørne som har dratt igang konkurranse i anledning 100.000 besøkende i bloggen hennes - der denne nydelige puten , var en av premiene !

Jeg var den HELDIGE vinneren av denne flotte hvite puten - med de vakre , kloke ordene (til ettertanke) trykket på ! Det er iallefall ingen tvil om at Tine er kreativ til fingerspissene , da hun lager så mye fint og vakkert - som hun også selger i nettbutikken sin HER ! Absolutt verdt et besøk inn der ! :)


Da vil jeg med denne rosen få ønske alle
en riktig god helg !
Håper det blir tid og anledning til å hente seg inn igjen -for alle ,
før en ny arbeidsuke
tar fatt!

*

11 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Takk for linken:)
Jeg har ikke fått noen antatt dato for leveing av varene fra Maileg. Jeg snakket med de på fredag men fikk ikke mailen de lovde, så jeg må ringe igjenn på mandag. Jeg har notert meg at du lurer på når de kommer og gir det beskjed når jeg vet sikkert.

Ha en fin kveld
klem:)

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Gratulere med puten, den var nydelig.
Hvis du ønsker å bestille boken Sjarmerende Gjenbruk så er det mulig å bestille den øverst til høyre på bloggen min... du kommer da rett til forlaget og kan bestille boken med rabatt der.
Lykke til.
Klem...Ellen

Hespe sa...

Hei, og tusen takk for kooselig besøk!! Ja, ikke sant, blogglandia er fylt av mye herlig, og konkurransene er noe av det... Åhhhh, du var jo en av de heldige som vant pute av Tine - såååååå heldig du var. Jeg krysset alt jeg hadde jeg, og håpte i det lengste, men sukk, det ble ikke meg... Heldige deg :o)

Ha en fortsatt fin helg!

Klem:o)

krinkelkroken sa...

Grattis med pute fra Tine, kjøpte nylig en pute fra henne, hun er kjempeflink!
Har ikke vært så flink å kommentere rundt omkring så disse konkurransene har gått meg hus forbi;)
4 barn, er nok ensbetydende med travelt ja, ha en super søndag!

Ann-Helen sa...

Heldiggris;) Gratulerer:)

alvens kreative hjørne sa...

Hei!

uff så ekkelt!! det har jeg ikke sett eller tenkt over engang...skulle egentlig ønske du ikke hadde sagt det...for jeg er ganske overtroisk....dette ga ikke noen god følelse når man er gravid....

iden sa...

Skal si, du har jammen fått dreisen på det der med å vinne konkurranser!!:) heldigen!

Nydelig den puten du vant da, helskjønn, og gode ord!

hehe, blei en ganske intens lukt etter jeg hadde lekt meg med spraymalingen.. klarte ikke å bestemme meg for farge for elsklingen skrudde de dønn fast i veggen, og sprayet derfor ivei der de henger - med full gjennomtrekk og munnbind (haha), men blei lettere gal av all gassen likevel ass... aldri igjen!

Godgod uke til gode deg:)

Karna sa...

Det var nå voldsomt med premier og konkurranser, det har gått meg hus forbi.....men så har jeg ikke vært så flink å besøke blogger i det siste heller så det er vel ikke mer å vente....

Du får ha lykke til, var nå kjempe flott den premien du har vunnet til nå iallefall!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

En så nydelige pute. Gratulerer!

Och stort takk för fina hilsninger "hos mig". Jeg håper att du får en god start på näste uke.

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så GLAD jeg er for at likte både kjedet og innholdet i pakken :o)
Teen er fra en tebutikk i Oslo som jeg oppdaget på God morgen Norge på TV2.Jeg har blitt fullstendig hektet på den røde de har, håper de faller i like god smak som sjokoladen..he-he :o)

Håper virkelig at det er mindre basselusker hos dere nå!!!??

Kjempegøy at du slang deg på konkurransen, du har jo vinnerlykke du så dette skal bli spennende...

Ønsker deg fine dager,
KLEM

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Vil bare gi beskjed at jeg fortsatt går å venter på leveringstado ang Maileg kaniner. Det har jo vært varemesse i Danmark i uken som var, så de har nokk en god del å gjøre der nede. Men jeg kan vel anta at de er her i Mars. Skulle de komme med en tidligere dato så gir jeg deg beskjed.

Ha en herlig dag