onsdag 28. januar 2009

Gavedryss og pjuske unger.....

Litt av en kombinasjon - tenker dere kanskje....hihi , ja de siste dagene har vært fyllt av litt av hvert faktisk !!
Både gavmilde og omtenksomme venner og familie , og nå ungene som en etter en , har blitt syke - de siste dagene......
Idag har de alle fire vært nødt til å holde seg hjemme pga omgangssyken som vi har fått i hus!
Heldigvis er de ikke så voldsomt syke, og appetitten ennå ikke ødelagt - så vi har "trøstet" oss litt med god lunch og kakao med krem ! :)
Fredag - fyllte jeg år (kremt - trenger ikke å si nøyaktig HVOR mange ,vel ?! ;) og i den anledning , har det drysset på med mange hyggelige, sms, hilsner på facebook , gratulasjoner og gaver ! Jeg er jammen heldig som har så mange som tenker på meg på en sådan dag ! :) Det blir satt pris på fra hver og en - det skal dere vite !

Igår, fikk jeg en pakke med posten ......Jeg hadde for en stund siden kommet over et nydelig smykke i en brukt-nettbutikk , av en bloggedame - som er en virkelig isnpirasjon og gledesspreder .....

Se på den skjønne lille esken med blondebånd og alt ! Inni konvolutten lå det et nydelig kort ,med det flotte bildet av damen med det blå skjørtet i snøen - fyllt av noen varme og gledelige ord fra den søteste Erteblomst-damen !

Inni esken , var det ikke bare det fine smykket jeg hadde "bestillt" i Erteblomstens Ting&Tang
-men også en dåse med deilig duftende honningkrem for tørre hender og føtter , noen poser med te som jeg aldri har hørt om ( blir spennende å prøve !!) og to deilige sjokolader. Utrolig kjekt og overasskende !! :)
Så mye fint i en så fin liten eske ! Smykket er med flotte glass og porselens perler i blått/grått - og kjedet er søltråd og organzaslløyfe i samme fine gråblå farge som perlene - nydelig! Dette blir sikkert kjempefint å bruke til de ensfargede blusene og toppene jeg har.....


Denne lekkerbiten fikk tenner til å løpe i vann - da jeg åpnet den etter lunchen (til tross for små vonde mager !) - og måtte pent dele den med ungene , som synes den var kjempegod !
Deilig marsipan med biter av kandiserte(?)appelsinbiter inni - overtrukket med mørk sjokolade ! Det var også en sjokolade til med i esken fra Erteblomsten - marsipan med mørk sjokolade - namnam, men den rakk jeg ikke å ta bilder av - da den på mystisk vis forsvant allerede igår da jeg pakket opp pakken ! ;)
Tusen takk for en kjempehyggelig overasskelse og spennende gave Vibeke - Ble SÅ GLAD - så glad !!:)
Av venner som kom på bursdagsbesøk - fikk jeg et sett med deilig såpe med duft av rosmarin og sitron! Det fulgte også med en skrubbvott - så nå skal jeg bli ren & pen ! ;) Synes fargen på såpen også var så lekker !


Av husbonden og ungene - fikk jeg en kjempeflott (HVIT!! ;) veske og nydelige øreringer i sølv fra gullsmeden. :)


Honningkremen dufter himmelsk herlig !

Ikke lett å få fine bilder i det dunkle dagslyset idag - men ville også vise den nydelige orkideen jeg fikk av svigerfordeldrene mine ! Så rosa og fin ! :) Likte også potten , tror den er laget i et tynt zink-aktig metall ......lurer på om jeg skal spraye den hvit etterhvert.....
Vi har lenge følt at vi har sluppet unna både forkjølelsesvirus og omgangssyke , i det siste - men igår viste det seg jammen at vi hadde fått omgangssyken i hus! : / Minstejenta på 2, fikk d et først - før det så gikk videre til storesøster og så idag til guttene .....
Det er heldigvis ikke av den mest hissigste sorten dette - for de er iallefall i nesten full vigør , som vanlig (noe som er litt av en utfordring - når alle 4 må holde seg hjemme/inne!! ;) og har heldigvis ikke behøvd å sprunget på do så hyppig !
Så gjenstår det vel å se hvordan n`far og hu mor sjøl - takler viruset , om vi får det innabords !!; /
Vesla har seg en liten hvil med bamsene på gulvet.....Ikke helt i slag idag , men har heldigvis ikke kastet opp mer enn to ganger , disse to dagene hun har vært syk...
Får satse på at morgendagen blir bedre - og vi andre ikke blir smittet.....
Nydelig bukett med champagne roser fikk jeg også til bursdagen - av min kjære ! En minst like flott bukett fikk jeg på forskudd av min veninne Marianne , forrige uke ...det er jo så kjekt å få blomster ...og hvite roser er jeg veldig glad i ! :)
En av rosene står på badet og frisker litt opp , i en gammel glassflaske.......

Med denne vakre rosen
vil jeg
Takke
så mye for alle hyggelige hilsner og kommentarer dere legger igjen
både fra "nye" fjes , og de som etterhvert har blitt mer kjente .......
Det er så koselig å få besøk i bloggen ,
og å kikke innom deres blogger!
Gleder meg til hver gang-
jeg har tid å blogge ,
for overallt finnes det så mange
herlige mennesker
som sprer om seg ,
med både;
varme og kjærlighet
omtanke
gavmildhet
glede
&
inspirasjon.
Derfor vil jeg dele hele rosebuketten med dere ....
dere er alle
den er dere alle vel undt og fortjent !
***

6 kommentarer:

Ann-Helen sa...

Gratulerer så mye med dagen din:) Så mange fine gaver du har fått! Og så vakre vakre blomster!
Så kjedelig med omgangsyke, får håpe det går over fort. Er det ikke sånn at mammaer ofte unngår smitte da?;)
Hyggelig du likte headeren min, ja, det er her vi bor:)

tinemor sa...

Så masse lekkert du har fått!!
Og så gøy du liker bloggen min.
@Link i vei!!
:-)

ingridmarie sa...

Gratulerer så masse med dagen din, Liv Elin!!! Tenk, eg har ikkje vore på Facebook på dagesvis-so dette fekk eg ikkje med meg til rett dag!! Men litt forsinka...-Hjartelege gratulasjoner frå meg:) Så mange nydelige gaver du har fått-Du har mange i livet ditt som du er viktig for! Det er det største i livet:)
Håpar at de vaksne går klar av omgangsjuko, er det ikkje rart at ungane kan kaste opp i et øyeblikk, og so hoppe i sofaen i det neste? Det er no godt og, når dei ikkje er so slappe. Her er lillebror sjuk på 3 døgnet med løs mage.. Trur vi må få i han noko risvatn snart.. Det seies å hjelpe, eg brukar å blande det i saft.. Takk for koselig helsing,LivElin, det er so kjekt å ha deg her inne i blogglandia:) Klem

Dilldall-Nina sa...

Gratulerer så mye med dagen din på etterskudd :). Åh - sjokoladepavlova *sikle*......ja takk ;)

Bjørkely sa...

Gratulerer med overstått!
Hvor mye lekkert du har fått..

Ragnhild sa...

Klart veslejenta må ha en kanin;)
Kaninene er bestillt, men jeg har ikke fått noen leveringsdato enda. Skal undersøke litt.

God bedring til dine små. Bruk antibaktriell på hendene, så slipper dere voksne også å få det. Det funker;)
Jeg har ei på 9, som sitter hvit som et laken her.
Jeg kommer tilbake ang. de kaninene.
klem