mandag 10. november 2008

Ny award! :)


For noen dager siden fikk jeg denne søte utmerkelsen fra vakre Fru Petersen fra LILLEGAARDEN! Hun er en ung firebarnsmamma (som meg hihi - om ikke fullt så ung !;)som skriver om hverdagslivet med fire små i hus, og som også er kreativ og lager mye fint til det koselige hjemmet deres. Så kjekt - og så koselig - tusen takk skal du ha ! :)

Jeg vil gi den videre til tre blogger jeg ofte er innom og blir inspirert av;
Ta den til dere , den er vel fortjent ! :)

*MALI-MO som pusser opp et nydelige gammelt Bergen hus - med masse spennende nostalgisk interiør , gamle jernovner osv....I tillegg er hun kreativ til tusen og finner på de morsomste ideer til både veslejenta og til det gamle fine huset....

*GALLERIDEN - ei jente proppfull av ideer til ymse en kan lage selv - enten til hjemmebruk eller til å gi bort i presanger! Hvis du mangler ideer til julegaver - så er det massevis av inspirasjon å hente inne hos henne for tiden ! ;)

*Og sist men ikke minst til en herlig jente i bloggen SMÅ GLIMT FRA VÅR HVERDAG. Ei sprudlende og driftig berte - som er en racer til å få til det ene etter det andre oppussingsprosjektet i huset. Kjekt å kjenne deg Marianne ! :)

Alle tre bloggene finnes i blogglisten min - ta en tur innom - det er garantert verdt besøket ! ;)
(og kremt - hvis noen hadde vært så gild å fortelle en grønn pc bruker - hvordan jeg skal sette opp link/adr til den jeg linker til v bare å skrive opp navn eller bloggnavn- hadde jeg blitt kjempeglad og takknemlig ! ;)

3 kommentarer:

Fru Petersen sa...

:D... Når du skriver innlegget ditt, er det et lite ikon midt imellom tekst farge ikonet, og de andre ikonene som viser hvordan du vil stille opp innlegget ditt..en sånn grønn-grå rund dingseboms..

Nå du skriver fks "jeg besøkte DENNE bloggen", markerer du DENNE og trykker på det ikonet..så skriver du inn bloggens adr på nederste adresselinje.. også ok.

Marianne. sa...

Næmmen!!! Tusen takk kjære Liv-Elin! Du er så flink og tenke på andre mennesker du! Alltid noe positivt og en glad kommentar fra deg! jeg er veldig glad for at jeg har fått lov å bli kjent med deg og ta del i din og familiens hverdag! takk for denne!!!

iden sa...

oioi, tusen takk for award og gode ord - HURRA!!!!:) trakk smilet ekstra langt da jeg så detta!!

Ha en herlig tirsdagskveld:)