tirsdag 18. november 2008

Tirsdag og snøkrystaller ......


Idag har vi hatt en fin dag jeg og jentene ......etter vi hadde spist lunch , og jeg skulle rydde litt vekk etter oss , hørte jeg fra stuen ; Åh mamma - snøøøøø!!! Og jammen dalte det ikke ned den ene snøfnugget etter den andre! jentene ble store i øynene og kjempefacinert av fnuggene som stadig dalte fra himmelen.....
Vi hev på oss klærne og tok oss en kjapp tur ut. Amelia trodde nok at det var akeføre med en gang - og ble litt skuffet når bakken ikke var hvit! ;)


Vi får satse på at akeføret kommer seg etterhvert mot jul .....Hadde jo vært koselig med litt snø til jul da - noe som ikke lenger er noe vanlig her omkring !

Etter vi haddde vært en liten tur ute på snøfnuggjakt (fikk ikke tak i noen foressten ! ;) gikk vi inn og tegnet og klipte ut snøkrystaller av papir!
Jentene synes det var så morsomt når jeg brettet snøkrystallene ut - ingen var like !

Amelia studerer mønsteret i snøkrystallene.

har en liten plan for snøkrystallene vi klipper ut - så lage noen imorgen også , så får vi se om vi får nok til å bruke dem til prosjektet vi har tenkt ....vent å se ! ;)

11 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Dilldall-Nina sa...

Åhhhh - snøkrystaller. Det blir jeg aldri lei av. Har sikkert klipt noen kilo vinterlige papirkreasjoner i mitt liv. Mest som barn da - nå blir det jo mest som lærer eller mamma. Husker jeg hadde en periode jeg lagde svarte klipperier - og fylte hullene med glanspapir i ulike farger.
Amelia....så fint!

ingridmarie sa...

Herlig jente og herlige snøkrystaller! -Og tenk i dag kom det jo bittelitt kvitt ned frå himmelen! Det blir mykje av det på Vestlandet på torsdag seier dei på værmeldinga :)
Her er vi midt i legginga,skal prøve å få blogget litt meir seinere i kveld:)

Tulip sa...

Nydelig bilde av jenta i vinduet!

Så moro med den første snøen. Og typisk barna at de forventer akeføre med en gang!!! *Ler*

Flott blogg du har, tror ikke jeg har vært her inne før.

Liv Elin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ragnhild sa...

For et koselig innlegg- og nydelige bilder av de vakre jentene deres! Snøkrystaller ja, det har jeg ikke tenkt på at jeg kan lære Mathias!

Men du- er det Amelia eller Hannah som har fått SÅ langt hår?? Rekker jo langt ned på ryggen jo.

therese sa...

fine jentene! Alle 3! :-)

Therese ~ Fjellrosa sa...

Så fine bilder. Det første bildet var jo helt nydelig :) Her både snør og blåser det i kveld, så i morgen tidlig er nok julestemningen komplett kan jeg tenke meg :)

Bak en Sky sa...

Så koselige bilder du har tatt!!!Begynnte å nynne litt på den sangen "sneen dalte lett og fin"....nanananan...av innlegget ditt!Herlig med snøkrystaller!

klem Ingunn

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Ååååååå, så vakker bakgrunn du har fått.Det er den nydeligste jeg noen gang har sett, dåååååån :o)

Du er en "mester" med fotoapparatet, for et nydelig bilde av jenta di øverst i innlegget!
Er så herlig når du og jentene er "ute på tur" og du tar bilder, føler alltid at jeg har vært med dere jeg når jeg har lest og sett på bildene i innlegget etterpå :o)

Så gøy at du tok utfordringen!!!Er ikke frøken så veldig lenge til nei:o)......(fnis)

Ønsker deg en fin-fin dag!
Klem Vibeke.

iden sa...

Så herlig:) Koselig med snø - det er det ingen tvil om!!

Skal si det er herlig utprøving på bakgrunner her, var innom istad, og da var det enda en annen! Likte denne veldig godt! Fornøyd enda?!:)

Uff, fort gjort at et lite og ufarlig prosjekt kommer litt ut av kontroll ja! Men det er vel sånne ting som gjør livet litt mer spennende, er det ikke:)

Ullsokkene og teppet er på plass, så blir nok en rolig og bedagelig innekveld ikveld! Håper du får en koselig en også;)