onsdag 19. november 2008

Lillelørdag og innekos....Idag har det blitt en nokså laber dag ....sliter innimellom litt med litt søvnløshet , eller problemer med å sovne , og inatt var en slik en. Formen har derfor vært deretter, så jeg og Hannah , har bare tutlet inne og kost oss med ymse rolige aktiviteter.
Været ute har ikke heller vært så forlokkende , så det passet egentlig veldig godt å ha en innedag idag ! :)

Den gamle støpejernsovnen vår var opprinnelig en gammel rusthaug fra huset jeg bodde i som liten. Min bedre halvdel , så mulighetene og det fine ved rusthaugen og forvandlet den til en flott støpejernsovn , som vi lenge brukte som eneste fyringsmulighet i huset - for 11 år siden.
Ovnen trenger litt vedlikehold, så det blir nok et prosjekt fremover!

Disse tre lysesstakene i fattigmannsølv og to med litt farge i glasset - har jeg lenge ønsket meg fra Jysk. Så v forrige handletur før helgen , måtte jeg bare kjøpe med meg tre av disse ....så lekre med hvite lys i !

Se på denne nydelige isturkise fargen!

Disse skjønne hjertene i fattigmannsølv , fant jeg på Kid før helgen....Blir iskkert fine til jul !

Denne gamle klokken liker jeg veldig godt. Vi har ikke fått den igang - men tenker å få den levert til noen som kanskje kan få den til å gå igjen....

Klokken er gammel(usikker på hvor gammel)og ble kjøpt av min far på brukthandel for mange år siden.


Snøkrystallene vi begynte å lage igår , er kommet opp - og vi har det lille prosjektet vårt begynner å ta form...

Det ble ikke helt optimale bilder , siden det har vært så dunklet dagslys idag...Det synes bedre fra utsiden , iallefall idag med så dårlig innelys....Planen er å få laget flere snøkrystaller, slik at alle vindusrutene i sidefeltet blir dekorert.
Skal se om jeg får bedre bilder en dag lyset er bedre, og når vi har fått laget til alle vindusrutene.

Natt til idag ble det minimalt med søvn (fikk bare ikke sove) så formen idag er deretter......Ikveld blir det nok derfor rolige inneaktiviteter!
Jeg får brette noen klær , finne frem tekoppen og noe håndarbeid, og ta tidlig kveld tenker jeg....

Håper dere rundtom i stuene har en koselig lillelørdag !

17 kommentarer:

LYKKEBO sa...

Heisann! For en nydelig klokke! De hjertene tror jeg at jeg må ha meg å! Utrolig fine..Ser de for meg henge i et søtt sløyfebånd..;)hihi.. Har en utfordring til deg..hvis du vil:)
Krysser fingrene for deg at denne natten blir bedre..

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Her var det masse nydelig!Elsker turkis jeg :o)

Ønsker deg en herlig kveld,
Klem

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så mye fint du visar! Liker verkligen projektet med snøkrystallene - det kommer bli så flott!

Og de lysestakene var läckra! Snyggt med det turkosa.

Ha det fint!

Guttemamma sa...

God kvelde og takk for kjempekoselig hilsen fra deg!! Så nydelig det var med snøkrystallene!! Fire barn ja, din heldiggris!! Takk for de kloke ordene dine! Som du skjønner er jeg storveis fornøyd med guttene mine, og er nå inne i en fase hvor jeg er litt babysyk...men 39 år...da er det stopp!! Klem

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Nydelig klokke :-) veldig fin ovn :-) Holder joj så gdt på varmen de gamle ovnene :-) Kjett å ikke få sove....sliter litt med det selv...men har jeg først sovnet og det er morgen da er jeg trøtt...men blir jeg vekket etter bare en time eller to på natta.atr det en stund før jeg sovner igjen.... Kjøpte julekuler på kid jeg :-) så billige og fine og håper de har igjen hjerter på lørdag når jeg skal nedver igjen :-) var veldig fine :-) Ha en fin helg :-)

klem

Dilldall-Nina sa...

Vi gifta oss også i 1994 ;0). Kjenner til Vieux Luxembourg også....ble også vurdert da vi skulle ta det store servisevalget. Det er det med blå blomst, er det ikke? Har en god venninne som har det. Tror de fleste som giftet seg på midten av 90tallet begynte å spare på et Villeroy & Boch-servise ;). Tror nesten det Petit Fleur er mest utbredt av de jeg kjenner til - som giftet seg tidlig 90/midten av 90 ;0).

Det samme gjelder jo hvert år - prøve å komme i boks til jul fortest mulig med MÅ-tingene...så man kan ni-kose seg. Vanligvis fungerer det jo aldri...når man er i 100 % jobb som lærer. I år soser jeg rundt i 80 % sykmelding...har lagt lista lavt og gjør litt småtteri sånn ca. hver dag. Kom tidlig i gang også....pga bogglandia-inspirasjon ;0).
Og jeg er såååå sjuk på Lussekatter. Tror faktisk jeg setter over en deig til de 3 andre kommer hjem fra håndballtreninger ved halv 9 tiden. Det rekker jeg.

therese sa...

For en nydelig klokke!!

mali-mo sa...

Den klokken din var jo bare kjempefin!

Her er jeg oppe i sittende stilling etter en uke under dynen, sukk. Aldri kjekt å bli sjuk selvsagt, men nå røk eksamen også, og da må jeg vente et helt år for å ta den om igjen. Sukk. Så det var litt nedtur. Men formen er heldigvis på vei tilbake, hos både meg og lillemalien, så det er iallfall noe å være glad over ;)

Ønsker deg en fin helg og håper formen din er bedre også :)

mali-mo sa...

Den klokken din var jo bare kjempefin!

Her er jeg oppe i sittende stilling etter en uke under dynen, sukk. Aldri kjekt å bli sjuk selvsagt, men nå røk eksamen også, og da må jeg vente et helt år for å ta den om igjen. Sukk. Så det var litt nedtur. Men formen er heldigvis på vei tilbake, hos både meg og lillemalien, så det er iallfall noe å være glad over ;)

Ønsker deg en fin helg og håper formen din er bedre også :)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Er bare innom for å ønske deg en fin helg!

Klem :o)

Rosa sa...

Her var det mykje fint å sjå! Dei lysestakane har eg - men sjølvsagt i rosa ;) Og hjertene er det slett ikkje umogleg at eg må på leiting etter på mandag. Dei var nydelege! Det var også svart/kvitt-bildet av jenta di i forrige innlegg. Har ei her i huset òg som er heilt i ekstase over snøfallet dei siste dagane. Idag var ho fast bestemt på skiføre, men heldigvis klarte eg å overbevise ho om at skia lyt få ligge til vinteren er meir overbevisande :)

ha ei nydeleg helg!

Lykkehuset sa...

Hei Liv Elin! Først: Tusen takk for hyggelig kommentar!.. også må jeg si at det er noen utrolig fine bilder du viser! Inspirerende!!!!
God helg! Klem Beth

Torunn sa...

Så koseleg de har det heime! Me og har ei gammal klokke hengande på veggen, men har ikkje fått den i gong endå. Tenkjer ofte at me må ordne det, men...
Håpar du får sove betre i tida framover! Ønskjer deg ein fin søndag!

Christine Louise sa...

Så utrolig mye fint. Elsker det fugleburet og har så klart make selv ;) De julekulene var kid var virkelig lekre. Vet du prisen på dem? Trenger masse julepynt :s klem

Gnistrande snö sa...

Vilken härlig kamin/eldstad och så fint med snöstjärnorna i papper på fönstren, tror att jag lånar den idén :-)

Mvh
Katarina

Marianne. sa...

Å kjære meg så flink og kreativ du er! jeg tror jeg må herme litt og lage snøkrystaller i gangvinduet jeg og! tenker min kjære Amine hadde likt det.
nydelig klokke da, og lysestaker osv osv..

ingridmarie sa...

So koseligt innlegg og vakre bilder!!! Ville berre ynskje deg riktig god bedring! Har vore heime med sjuk jente i dag, og lot minstemann vere heime og, sidan eg jo var heime..Har vore ein hektisk, men kjekk dag. I kveld skal eg ut på julebord, gler meg til deilig mat på Fagernes Yachtclub:) Varm helsing frå ingrid