tirsdag 21. oktober 2008

På bena igjen! :)Såå deilig å endelig være litt mer på bena igjen!
I over en uke nå har jeg slitt med en låsning i ryggen(bekkenlåsning) som kom snikende på meg forrige helg.Dagen etter var jeg så ille at jeg hverken klarte å sitte eller stå og gå noe serlig ....Jeg fikk et par timer hos kiropraktoren , som knakk meg litt mer løs i ryggen og bekkenet.Følte at det hjalp endel der og da iallefall -men dagen etter behandlingene var det veldig sårt og ømt etter julingen ! ;)
Nå har jeg prøvd å veksle mlm å være veldig i ro , og å prøve gradvis å myke opp med å røre litt på meg , gå små rolige turer - og det ser ut til å løsne etterhvert.
Føler meg bedre og bedre for hver dag , og begynner å klare det meste på egen hånd igjen - og det er så herlig ! (Liker ikke å være avhendig av andre i ett og alt ! )

Det sitter litt igjen ennå kjenner jeg - men skal nok komme seg tenker jeg , når jeg får kommet skikkelig igang med trening og øvelsene jeg fikk fra kiropraktoren.

Etter slike tråkige dager , der du blir hemmet eller syk - blir man enda mer takknemlig for at man tross alt har en god helse , og stort sett er frisk og rask til bens ! ;)Utsikten idag fra stuevinduet....Bjørka i nydelige høstfarger og med fjorden i bakgrunn. Litt grått og trist vær idag , med uendelige regnbyger og litt vind ...
Tross uvær og blåst er jammen høsten ikke så verst! :)


Et par av rosene jeg fikk av mn kjære mamma , som var så snill å kjøre meg til kiropraktorbehandling før helgen. Elsker hvite roser , dog denne rosens blomstringstid er nok på hell....
Tusen takk for at du stillte opp mamma !:)(Takk også til svigermor , som hadde jentene de dagene jeg måtte til kiro`en ! :) Dere er så gode å ha! <3

Så var det tid for litt jobbing for min del .....begynte kl 16 , i (telefon)servicejobben min fra hjemmekontoret - så da er det min kjære som styrer heimen og ståket ikveld..

Nå er det mange dager siden jeg har hatt ånden over meg til å blogge , og å titte immom alle de flotte bloggene rundtom - men ikveld blir det nok tid og anleding til å stikke innom både her og der ! :)
Ønsker alle en herlig høstkveld !

18 kommentarer:

♥ H@rmoni ♥ sa...

Det er bra du er på beina igjen! Ikke så veldig festlig å bli liggende med vond rygg i lang tid. Bra du har hjelp og støtte fra familien rundt! :O)
Håper du får en fin uke i ruskeværet!

ingridmarie sa...

So kjekt å høre at du er på bedringens veg-når ryggen/bekkenet trøbler blir alt vanskelig!! Godt med litt hjelp da!
-Gler meg til å gå på lagersalget, må prøve å rekke det etter jobben i morgen, eller på torsdag! Ps1.I morgon skal eg møte Norunn på Retro Kafè i sentrum! Ho har nokre fridagar og kjem vestover ein tur;) Skulle helse masse!!
...På Retro har dei kafè med retrointeriør-og alt interiøret er til salgs! Varm blibrahelsing frå ingridmarie
Ps2.Takk for koselig helsing inne hjå meg;)

Anette sa...

Nå fant jeg deg...dårlig kombinasjon, fire barn og dårlig rygg :-(. bra det går bedre da!!

simmas hus sa...

Så bra at du er oppegående!
Ha en fin kveld!
Klem simmas Hus

Hildegunn sa...

Hei, ja det er ok at du linker til meg vet du...
Så bra at du begynner å komme deg da, ingenting er verre enn å være syk mamma.
Så nydelig gutt du har på bildet under her.

henrieta sa...

Så koselig blogg du har, og så nyyyydelige haustbilder.

God bedring videre. Vond rygg/bekken er ikkje noko særleg, håpar du er heilt restituert att snart.

Ha ein flott kveld:0)

Therese ~ Fjellrosa sa...

I går suste vinden rundt veggene her både dagen, kvelden og natten lang. Da er det så deilig å sitte inne og kose seg under varme pledd med noe godt i koppen. Alle årstider har jo sin sjarm, men det er likevel noe spesielt med høsten og vinteren synes jeg :) Du er heldig som kan se vann fra vinduet ditt. Her på fjellet kan vi se langt etter slikt.

Magny sa...

stakkers deg hvordan du har hatt det....
håper du er på beina nå, at du ikke får noe tilbakeslag...
uffda...
klem og god bedring...

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Tusen takk for lang og oppmuntrende melding på siden min :-) Setter stor pris på slik!!!! Nydelig blogg du har og så mye fint du viser :-) Adder deg til siden min :-) For her vil jeg tilbake :-) Ha en fin kveld :-)

liven sa...

Uff....ikke noe kjekt!!
Håper det går fremover med deg nå da og at du snart er frisk og rask igjen!!

god bedring til deg.o)

Lykkehuset sa...

Hei, hei! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Kjedelig med bekkenlåsning da:( Sliter fortsatt med bekkenet mitt etter graviditeter. kjiipt! Får håpe du bare blir bedre og bedre da. For en herlig utsikt du har fra stuevinduet ditt. Ble helt forelsket:) Ha en fin kveld! Klem Beth

Ingrid sa...

Hei:) så bra at du begynner å bli bedre! Kiropraktor hørtes skummelt ut...men det er vel lurt å prøva den behandlingen og. Eg koser meg med haustveret, jo meir ver jo bedre! Har hatt ein fin fjelltur med minstemann i dag, i skikkelig bygever, og det var heilt herlig! I måro e da jobb, men so e da helg igjen!! Tio fyke! Du får ha fortsatt god bedring :)
Klem
Ingrid

Huset på toppen sa...

Nei, det er slett ikke godt å plages med dårlig ryggen.Jeg har vært plaget selv i årevis og Uff, det er plagsomt å gå slik. Men så kjekt det er å høre at du er på bedringens vei:-)Og god hjelp og støtte fra familien er viktig i hverdagen11

Ønsker deg en fin uke !!

JBO/ORB sa...

så godt å "se" deg på bena igjen!
Ikke morro å slite med ryggen...
men det er godt at du har så fantastisk familie rundt deg når ståa er sånn!

Ha en fin høstuke, fra oss her i seimshagane!

mali-mo sa...

Så trasig med den bekkenlåsningen da! Jeg hadde samme problemet da jeg var gravid med lillemalien, hadde bekkenlåsning og etterpå bekkenløsning. Skulle ikke trodd det var mulig, men jeg vet inderlig godt hvor utrolig vondt det er og hvor slitsomt det er å ikke kunne gjøre de tingene man har lyst til, en være avhengig av hjelp...urk. Føler virkelig med deg og håper du ikke får flere slike episoder nå da ;)

Tuuuusen takk for tips om ovn! Fikk sånnoppmuntrende kommentar fra Lisbeth, og så din der du mente av vi kunne prøve selv, og da bestemte vi oss for å gjøre et forsøk. Kan jo alltids levere den inn på reparasjon dersom den blir seende helt grusom ut tenker jeg hehe. MEN; jeg trenger nok litt tips ja, om hvordan man går frem.

Ser likosm for meg at det kan bli litt kjedelig når jeg endelig har fått fyr i ovnen og det brenner så lysteligg....og DER detter hele greien fra hverandre og glohaugen renner utover hele det fine nye gulvet mitt...og marerittet ender med at huset brenner ned..hehe. Og det vil jeg jo helst unngå da;)

Så hvis du tar deg tid til å tipse meg om fremgangsmåte og hvilke materialer man trenger, så hadde jeg satt utrolig stor pris på det altså.

Blir det langt å skrive i kommentarfeltet kan du jo maile meg? Mailadr står øverst til høyre i bloggen;) Bare hvis du har tid altså, ikke noe stress.

Tusen takk for tips uansett! Ønsker deg en kjempefin dag;)

Anitas hus sa...

Hei,
Takk for koselig hilsen på bloggen min.

Kjedelig å ikke være bra i ryggen. Man blir så hemmet, får ikke gjort noen ting og en hver bevegelse er vond, huff...
Får håpe du blir bedre for hver dag også er det godt at du har noen rundt deg som kan stille litt opp. Jeg er heldig sånn jeg også og det er utrolig godt.

Ønsker deg god bedring.
Ha en fin dag!
Klem fra Anita:O)

LYKKEBO sa...

For noen nydelige bilder! Huff det med ryggen hørtes ikke godt ut.. Ønsker deg fortsatt god bedring:)
Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg! selvfølgelig kan du linke meg:) Gjør gjerne det samme med deg! Kjempe flott blogg du har..Masse fint å se!(Fantastisk flott bad!)

Ønsker deg en flott kveld videre!

disa sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務