lørdag 25. oktober 2008

Høststorm og innesysler .....Da har omsider lørdagskvelden kommet smygende , og jeghar tatt meg en liten pause med en kopp kakao, før jeg skal lage litt kveldsmat til gjengen....
Det blåser og regner voldsomt ute fremdeles , og har hørt det har vært snakk om fare for flom enkelte steder...håper jammen regnet stopper opp litt snart!
Vi har nyttet det fine inneværet til å tutle med ymse gjøremål innomhus - og tatt frem malekost og rulle.
Skapdørene og alt av panel i taket samt listverk i taket har nå fått ett strøk med helt hvit maling. Både taket og skapdørene var kun lutet fra før og hadde svarte dørknotter fra Ikea på. Disse komme vi nok til å sette på igjen. Tror litt kontraster vil gjøre seg med så mye hvitt.....

Så nå blir det neste å male ett strøk til , male listverk, vindu og dører. Vi må også bestemme oss for en veggfarge - lurer litt på fargen sand eller noe i beigetone...


Bildet lånt fra Drops.
Jeg har lenge hatt lyst til å strikke et lappeteppe - så ikveld skal jeg dinne frem garnkurven min og begynne å strikke litt store lapper av div restegarn i ull jeg har liggende.
Aller helst kunne jeg tenkt meg å lært meg å hekle et teppe i bestemorruter , og for en stund siden fikk jeg til og med ekspert hjelp av min flittige veninne Ingrid , til å lære heklekunsten engang for alle....Dette skulle vise seg ikke å være SÅ enkelt , for har til dags dato ikke klart knotet frem en eneste rute engang!
Men fortvil ikke kjære Ingrid - jeg har ikke gitt op heelt ennå altså ;) Utsetter det bare litt - så får jeg se om jeg finner frem heklenåla innimellom strikkingen , etterhvert!
Bildet fra Drops.

Noe slikt som dette - tror jeg vil prøve meg på ...enkelt og greit , med litt store ruter , bare i mer beige,brune , krem og kanskje blek blå farger - har jeg tenkt....

Så får vi se hvor lang tid det tar til det er ferdig da - kjenner jeg meg selv rett , så blir det nok bare nok et evighetsprosjekt... ;)

Ønsker dere alle en riktig god helg !

10 kommentarer:

Monica sa...

Hei! Så fint det blir hos dere. Jeg har også loftet fullt av furupanel jeg gjerne skulle ha malt...

LYKKEBO sa...

For noen utrolig nydelige skapdørere!!Elsker malt panel!

God helg til deg:)

Rosa sa...

Så flinke de er som har funne fram maling og tilhøyrande utstyr! (og fekk de verkeleg malt alt dette på ein innedag med dei små heime?) Blir kjempefint!

Hekling er greit så lenge den ikkje er så avansert, men dei bestemorsrutene veit eg ikkje om eg hadde våga meg på - iallefall ikkje utan eksperthjelp.

Håpar de har ein god laurdagskveld, og ikkje bles vekk i uvèret som herjar!

Magny sa...

tenker du klarer det fint...
og malingsprosjektet,- er så godt når det er over...
men hekling er vanskelig...
klarer såvidt oldemorsruter !
klem og natti~~~

JBO/ORB sa...

Godt du holder deg innendørs i dette været!

Spennende å følge med på prosjektet. Dette kommer til å bli så fint!

Ha en fin lørdagskveld!

Line sa...

Dette kjem til å bli kjempefint...
Har furupanel på lofsstova vår vi og, og eg har så lyst til å male det, men har ikkje fått mannen i mitt liv heilt på gli enno;0)
Mugga var nydeleg, og det er utruleg kva ein kan komme over på Nille innimellom:0)
Ynskjer deg ein fin søndag, og dersom veret er slik som her er de vel duka for meir innesysslar!!

Lykkehuset sa...

Det blir sååå fint! Hvor er malekosten og maleånden her i huset tro? God søndag til deg også:)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Liker veldig godt malt panel jeg også, har mye av det her i heimen.På et av rommene har jeg bare eggehvit på alt som er av tak vegger, lister osv.For å skape litt kontraster så brukte jeg forskjellig blankhet på malingen for å skape litt kontraster på den måten.Er kjempefornøyd!

Lykke til med heklingen :o)

Klem

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint det blir! Och jag håller med dig - kontraster är snyggt! Blir nog jättebra med svarta knoppar till de vita dörrarna.

Själv sitter jag här med mina mormorsrutor. Det tar tid...och ännu längre tid tar det när man hela tiden tar bloggpauser... :-)

Ha det fint!

Karen sa...

Ej så fint der bliver.
Jeg har ikke en gang fået gjort huset rent i denne week end, for jeg har været på hobbymesse for mit firma.
Men....det har været Så godt at være afsted og møde en masse kreative mennesker der bare ville hjem og lave fine sager.

Karen