torsdag 30. oktober 2008

Dagen vår i høstsolen...

To gode venner..ut på tur - aldri sur!Lillesøster med altfor stor overtrekksbukse på.... ;)

Idag har vi hatt en herlig dag i nydelig høstsol! Jeg og jentene har kost oss ute , og nytt været , solstrålene og alle de nydelige fargene på bladene - som ennå klamrer seg fast til trærne....
Vi hadde oss en liten rusletur , hentet posten og fant en masse lerke-kongler og kvister , som vi skal prøve å lage kranser av til jul.(glemte å ta bilder av konglene)
Det er ganske rart å tenke på at det er siste dag i oktober imorgen......Så har vi plutselig november alt- og kanskje tid for noen å begynne å tenke på litt mer juleforberedelser av ymse slag.....
Jeg har iallefall tenkt å la hele desember være fri for mas med julegaveinnkjøp , og heller satse på å få de unnagjort neste måned...Så kan vi få hele desember til å bare nyte juleforeredelsene , og alt som hører til i førjulstiden...Knall blå himmel idag! :)

Fra bekken utenfor huset...
Kan dere se det jeg ser ?? :-O MANNEN i fjellet foran jentene ? Jeg la ikke merke til det før jeg la bildene inn i pc`en. Amelia mente det måtte være "Jøsus" som var der inni fjellet...Kanskje det faktisk var det - det sies jo at Han er med oss overallt! ;)

Et av mange uferdige prosjekt i hagen - steinbrønn murt i naturstein. Her er planen (en vakker dag ! ;) å mure med mer stein , og å få noen gamle takstein eller heller på taket....Da skal jeg snart ta malekosten fatt , og få malt et strøk på soverommet. Maling ble kjøpt igår - og fargen ble i hurten og sturten valgt , pga en meget sta og trassig frøken på 2 år , jeg hadde med meg !;) Jeg fant fort ut at det ikke var barebare å ha med seg en trassig liten en i en glass/malingsbutikk - gitt !*svett*
Fargen heter Delikat fra Jotun - en jeg ikke har erfaring med fra før - så det blir spennende å se resultatet imorgen..... :)

17 kommentarer:

Monica sa...

Herlige bilder av skjønne jenter! Deilig med slike dager/turer:)

Erika sa...

Åh vilka mysiga bilder. Du är så duktig med kameran och dina små töser är så söta.

Kram
Erika

Garden Angel sa...

For en fin tur dere hadde!
Deilig med solskinn:)
Og jada jeg ser mannen i fjellet;)
Ha en kos dag videre!

Lykkehuset sa...

Tusen takk for awarden! Ble skikkelig glad! Så utrolig koselig bilder du viser her! Nydelige små:)
Ha en fin helg! Klem Beth

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så flotte bilder!! :) Ja, det er høstsol her og :) Snøen ligg på fjelltoppene og venta :) Deilig å ut å trekke frisk luft og nyte det! Ønsker deg ei flott helg :) Godklem :)

Rosa sa...

Så utruleg vakre bilder du tek! Både av jentene dine, og måten du fangar hausten på - knallfint!

No vart eg skikkelig inspiret til å ta ein hausttur med kameraet :)


God helg til deg og dine

Dilldall-Nina sa...

Høsthælledussen - så skikkelig sjarmerende sukkersøte småjenter i oransje ponchoer. Plukket kongler ja - det har jeg tanker om å få til også. De andre bildene dine var også inspirerende vakre. Kanskje jeg drister meg en tur ut i skogen i morgen tross elgjegere. Ønsker deg en god helg ;0).

Sunniva sa...

du er så flink bak kameraet altså. og har såå fine modeller<3

MA sa...

Forr en fantastisk blogg du har!!
Og slike vakre bilder.
Og prinessene er jo heilt bedårande :)
Her kjem eg nok til å være titt og ofte innom.

Ønsker deg ei strålande helg :)

Bak en Sky sa...

Næææ...Så fine tupper!De bildene var skikkelig fine!Flink du er!;)

Håper du koser deg i høstsola!

Mitt hjerterom sa...

Så nydelige jenter du har!
Har også planer om å gjøre gaveinnkjøpet i november, siden jeg er hjemme i permisjon, burde det gå greit. Deilig å nyte desember med familien og ikke stress og mas i butikkene.
Ha en fortsatt fin helg!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Ja, jammen er ikke Jøsus veivakt i høstsolen *ler* For noen nydelige jenter du har :) Her har det også vært blå himmel og sol i dag, men her ligger snøen og de fargerike bladene er langt vekke :)

Hildegunn sa...

For en fantastisk nydelig plass du bor på, og huset ditt ser så fint ut utenfra....
Jentene er bare som tatt ut fra en film fra gamle dager med sine fine sjal og luer-heldig du er som har så skjønne jenter .Takk for ilsen på bloggen min.

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Jeg ELSKER "å være med" på turene dere tar!Herlig :o)

Klem

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fantastiska bilder! Precis så ska hösten vara - solig och färggrann. Och så med en orange poncho på sig - helt underbart söta!!!

Ha en riktigt fin start på veckan!

Lykkehuset sa...

Tusen takk!!! Har kosa meg fælt i Gøteborg

Anne Mette sa...

Kjempenydelige bilder på bloggen din! - jentene dine er skjønne! - og du er flink til å fotografere! :-)