mandag 13. oktober 2008

Bloggtreff i Bergen og bursdagsgutt i huset!


Litt av det vi fant på shoppingrunden vår på Lørdag ; To skjønne putetrekk med trykk av gamle foto i litt grovt kanvas,en liten pute med lavendelduft, Et sjokoladefat med glassklokke, og noen fine knagger.

Lørdag var en hektisk men kjempekoselig dag i byn !Jeg skulle være med på bloggtreff for NIB i sentrum. Var så heldig at jeg fikk haiket med min kjære svigerinne til Åsane , og tok en stappfull buss inn til sentrum. Selve treffet var på restauranten Zupperia. Var ikke vanskelig å finne frem til bordet med alle bloggedamene ,da det var møtt opp rundt 20-25 koselige bloggere! :) Praten kom fort igang og latteren satt løst - og maten var kjempegod!
Etterpå gikk jeg og min veninne Ingrid på en liten handletur .....Siden de fleste butikkene var stengt så sent på dag , gikk vi innom Kremmerhuset på Bergen Storsenter og videre en tur til Traktøren på Lagunen.
Vi skravlet og skravlet og gikk og gikk ......Plutselig nermet det seg lørdagskveld og jeg skulle videre i 30 års lag , og Ingrid skulle hjem til mann og barn.

Etterhvert som vi trålet og gikk - kjente jeg ble mer og mer stiv og støl i ryggen. Utover kvelden ble det også bare verre - og vi måtte gå fra 30 års laget tidlig , siden jeg da ikke klarte å hverken sitte eller stå lenger....
Det kjennes ut som at det har oppstått en låsning eller noe sånt - og klarer bare å sitte i noen få min. om gangen , og det beste er å ligge og prøve å krumme korsryggen.
Uansett - var det SÅ kjekt å treffe alle de hyggelige jentene som var møtt opp på Zupperia! Så kjekt å bli litt mer kjent , og å se ansiktene bak de flotte bloggene ! :)
Tusen Takk for en hyggelig formiddag !:)

Bilde av de hvite hjerteknagger fra Traktøren + og noen litt større til klær, smykker el.l. tenkt å henge en på soverommet og en til badet.
Inni sjokoladeskålen er det er kors i perler og noe glasspynt i midten. Tenkte å bruke dette som pynt på en pute el.l - etterhvert....


Så over til det viktigste her i huset idag - nemlig eldstemann , som er 11 år idag! Tenk 11 år siden vi ble foreldre for aller første gang - Dagen skal selvsagt feires med kake og bursdagspresanger , men pga at mor er noe redusert - får vi ta litt mer feiring og invitere til selskap senere.....
Etter bursdagsguttens ønske blir det grandis til middag og kaker til dessert! Middagsønsket er dog IKKE det samme som hu mor hadde valgt det , men har man bursdag - så har man bursdag ! ;)


Gratulerer så mye store - flinke storebror! <3

20 kommentarer:

liven sa...

Heisann og takk for sist:O)
Selv om vi ikke fikk pratet så mye da!!
Ser dere havnet på samme stedet som oss......var jo stengt når vi skulle shoppe!! Men men......
Gratulerer med bursdag i huset og god bedring til deg:o)

Emmas Vita Hus sa...

Tack för den snälla kommentaren hos mig! Gratuler pojken din!! Visst går tiden alldeles för fort. Min stora tjej har fyllt 10 redan!!

Hoppas ni får en fin dag!

Kram!

ingridmarie sa...

Gratulerer so masse med bursdagsgutten!! TENK, 14 ÅR sidan bryllup og 11 år sidan førstemann kom til verden- skal sei tida fyk!! Men vi er jo på mange måter de samme ;)

Så fine ting du/vi fekk kjøpt, til tross for at de fleste butikkene var stengt da vi drog fra treffet, angrer på at eg ikkje kjøpte putetrekkene med nostalgiske foto-håper de kansje har flere igjen ;)
-Riktig god bedring med den kronklete ryggen-det hørtes ikke godt ut... Høres nesten ut som noe du skulle fått en kiropraktor til å se på! Med ønske om snarlig bedring og fin bursdagsfeiring fra ingridmarie

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så god gutt du har :o)

Tusen takk for kjempekoselig hilsen inne hos meg, varmende ord!Håper at ryggen din blir raskt bedre...Har kjennskap til det med ryggplager, innimellom så slår den seg helt vrang.Bank i bordet nå er det leeeenge siden :o)

God bedringsklem til deg!

Fru H sa...

Hei igjen

Bildene er fra Kleivstua, sted ligger mellom Oslo og Hønefoss. Midt i Asbjørnsen og Moes rike. Det er først og fremst et konferansehotell, men brukes mye i forbindelse med selskaper.

Gratulerer med eldstemann, min eldste blir også 11 år neste gang han har bursdag. Tiden går utrolig fort!

Håper det går bedre med ryggen din.

mali-mo sa...

Håper ryggen er bedre nå da, var jo kjedelig slutt på en koselig dag ;/


Jeg driver og snufser og snotter her, er visst forkjølelse nr 100 denne høsten som har nådd frem til meg via barnehagen....huff. Var og kjøpte nytt regntøy til lillemalien på min engel istad, skikkelig rååååsa, så hun kommer ikke til å forsvinne i mengden akkurat ;)

Gratulerer til storegutten!

Bak en Sky sa...

Hei og hopp!!
Så hyggelig med bloggtreff da!Artige at SÅ MANGE møtte opp!Det begynner å bli ganske mange bloggere rundt om i landet!

Gratulerer med gutten også!;)

Bare å linke i vei!Kjempe artig!Vi jabbes nok igjen snart!;)
Klem fra Ingunn

Rosa sa...

Nydeleg storebror de har der - tillukka med burdagsbarnet!

Var utruleg kjekt å treffe deg på laurdag - synd at dagen enda med vond rygg. Dei hjerteknaggane var berre utruleg søte! Mulig eg må gjere meg eit ærend på traktøren, ja :)

God bedring med ryggen, då!

PS: Eg har lenka deg inne hos meg, så eg kan fylgje med deg vidare.

Karen sa...

Åh hbor ville jeg gerne om vi danske bloggere havde træf....
der er jo lidt langt til Bergen.
Men...jeg må se at tage mig sammen til at besøge vores butik deroppe og samtidig se om jeg kan drikke kaffe med nogen af jer norske bloggere, det kunne være SÅ FEDT.

Til lykke med sønnen.

Karen

Therese ~ Fjellrosa sa...

For en nydelig gutt :) 11 år går fort som bare det. Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg selv var 11 år jeg...

Jeg måtte innom å takke for den fine kommentaren på bloggen min. Jeg legger så mye av hjertet og sjelen i de smykkene, så at noen liker dem gjør meg hoppende glad :)

krinkelkroken sa...

Kjipt med ryggen, vet litt om hvordan det er , har en rygg som takker for seg innimellom også;)
Håper du snart er bra igjen!
Flotte ting fra shoppingen , likte spesielt godt putetrekkene!
Ble ikke noe shopping på meg, men rett hjem til mann og barn og lørdagskos;)
Grattis til 11-åringen, har en slik vi og;)
kan du forstå hvorfor den grandisen er så pop, jeg klarer ikke å spise det, tar meg heller en skive jeg da!

ha en super uke!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Gratulerer med bursdag i huset. Vi skal ha bursdagsbesøk på lørdag, da er gutten min 10 år, og han ville også å ha grandiosa med pepperoni, istedet for hot-dog.. ;O) Ikke akkurat det beste jeg vet..
Håper det går bedre med ryggen etterhvert. Da jeg kom fra Bergen på lørdag, haddde mannen min fått et eller annet låsing i ryggen, så han gikk som en gammel mann.
Forresten flotte ting du har kjøpt. De knaggene var kjempesøte!Linker deg, så jeg finner frem senere!
:O)

iden sa...

hei igjen du! veldig koslig å hilse på deg også!!! syns det var nesten overraskende kjekt med bloggetreff jeg, gleder meg veldig til neste gang:)

Kan absolutt anbefale hekling av sånne ruter - så lenge du ikke har alt for store forventninger til når du skal bli ferdig.. jeg blir ihvertfall fort lei, så jeg har endel småprosjekter på si:) bare si ifra om du vil ha mønster;) er ikke vanskelig!!

Så koselige ting du fant deg på lørdag!! men kjipt ryggen strøyk med da - masse god bedrings fra meg:) og så herlig familie du har, håper gårsdagen blei fin!!

Og så koselig blogg du har..linkelink;)

Ingrid sa...

Hei! Dumt at eg ikkje blei med dåke på bloggtreff i helga, det hørtes så kjekt ut! Men me får ta oss ein bytur når du er ferdig med bursdager, og er bedre i ryggen!!

Klem :)

moa sa...

hei,hei..
hørtes ut som en travel, men veldig hyggelig dag :0)
så fin gutt du har, ja tiden går fort med barna..min yngste er 11, og min eldste har blitt 19, ikke til å tro..(fortsatt lillejenta mi :0)
så nyyyydelige putetrekk du kjøpte, just my taste..
nå er det natti-natt.

Livet er heeerlig sa...

Heihei!
det var kjempekjekt på treff, satt så fint så det var vanskelig å komme fra hehe.
Jeg har jo vært innom bloggen din mange ganger, så koselig blogg!
Grattis med bursdag i hus og håper ryggen er bedre :)
Ha en fantastisk flott kveld
*Siv*

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hej!

Så mye flott du hittade! Liker verkligen de putetrekken.

Hoppas att det är bedre med ryggen!

Sunniva sa...

for en kjempesøt blogg du har fått live! herlige bilder, god stemning! i like it:)

nussnuss!

Shabby Charm sa...

Håper du er blitt bedre? Gratulerer til gutten din! Flotte ting du fikk handlet. God helg klem

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Så koselig ting du fant på shoppingturen, jeg skjønner at Bergen er byen med det gode utvalget.
Jeg skal selv en tur til København til helgen håper det finnes noen "skatter" der også.Det var leit å høre om ryggen din, du må ha god bedring og god uke...
Klem..Ellen