onsdag 9. november 2011

Et lite livstegn ......

Heihei ! :) Et lite livstegn etter en lang stund med stillhet herfra........Alt er vel her i gården , dagene er bare litt mer travle - når jeg nå har begynt å jobbe litt mer fast. Tre dager i uken, jobber jeg som skoleassistent på barneskole og trives veldig godt. Med fire barn og en håndballgruppe å følge opp i tillegg - blikr det ikke mye tid til overs til nettsurfing , blogging og lign. - men er innom bloggeland nå og da ! :)
Lekehuset er så godt som ferdig utvendig - mangler bare litt dekor rundt vindu og i mønet , og å innrede ferdig innvendig. Byggmesteren har valgt å ikke isolere lekehuset (til tross for at arkitekten insisterte iherdig !! ;)) , så vinterstid blir det nok litt kjølig å leke her - så mulig vi setter en liten varmeovn inn til vinteren.
Huskestativet som ble bygget i huset, er også ofte i bruk !
Innendørs er det som dere kan se, ennå ganske nakent og uinnredet noe som jeg håper å få gjort noe med snart ........
SÅ ....en liten gla-nyhet ! ;) HER ser dere vår nye utsikt !! Iallefall det som vil bli vår nye utsikt etterhvert ! Vi har etter mye grubling og et par funderinger (og et par visninger) - funnet oss en passende tomt og skal etterhvert begynne å bygge ! Vi fallt for en tomt , nær sjøen med endel natur rundt - selvom det ikke ligger langt unna et boligfelt ! Vi er alt igang med hustegninger og håper å kunne være igang med bygging ut på nyåret en gang ! Vi ser veldig frem til å få vårt eget hjem (igjen) til oss og gjengen vår ! <3 Det har i det siste dagene vært nydelig høstvær - til senhøst å være ..........Solfyllte dager , plussgrader og mye opplett - da er jammen høsten vakker ! <3 Ønsker dere også får nyte de fine høstdagene - før vinteren setter inn ........Ha en flott kveld alle - så stikker jeg kanskje innom bloggen DIN ikveld - gleder meg til å besøke innom de gode gamle , men også oppdage nye spennende blogger rundtom !

1 kommentar:

Merethe sa...

Ihh, se! Hun blogger!! ;) Koselig å starte dagen med bloggen din <3 Og FOR en tomt dere har fått dere! Jeg ble nesten litt missunnelig altså. Nytt hus, nydelig tomt.. Det MÅ vel da bli noe blogstoff ut av det? ;)

Håper du får en fin dag og at det går bedre med snuppeluppa!

Varme klemmer!