onsdag 5. januar 2011

Tilbake igjen ...... (!?)

Vakre små detaljer mot hvite snøkledde bakker .......

Er mange flotte motiv utendørs - selvom snøen dekker det meste ennå.....


Så var jeg omsider tilbake igjen i bloggemodus !!! At "pausen" skulle bli så lang , hadde jeg aldri trodd - men månedene og ukene går fort avgårde , spesiellt når dagene er ekstra travle som de har vært hos oss den siste tiden........
Det har nok ikke bare vært travelheten som har gått utover tid til blogging og pc - men også mangel på inspirasjon.
Mye har skjedd siden sist på godt og på vondt........Etter mange år med grublig og tenking - bestemte vi oss for å flytte til et mer sentralt område , og sommeren 2010 gikk opp i rydding, sortering og pakking ! (Hjelpe meg - hva alt man tar vare på etter 13 år i eget hus !! :-S)
Midt oppi all flyttekaoset - mistet vi så brått vår kjære "onkel Johannes" - min manns yngste bror , som omkom i en båtulykke og ble bare 31 år gammel !
Alt stoppet opp , og vi var sjokkerte , vantro og i sorg - store som små .........Plutselig - var en av oss borte , og vi ble påminnet om hvor skjørt livet virkelig kan være og at vi aldri - aldri må ta det for gitt !
Vi valgte likevel etterhvert å fortsette flytteplanene som før - siden barna tross alt var klare til å ta fatt på ny skole og barnehagestart i august....
Etter en tung og trist sommer med flytting og i sorg - var vi igang med en ny start i ny bygd i lånt hus......
Overgangen for guttene på skolen gikk greit og de fikk nye og flere kamerater - imens jentene gjorde seg kjent i ny barnehage noen dager i uken.
Høsten kom og gikk og julen kom som julekvelden på kjerringa alldeles ! ;) Vi fartet ikke mye denne julen - men koste oss for det meste hjemme med koselige besøk av familie og venner........ <3
Nå når hverdagen etterhvert gjør seg gjeldene igjen - håper jeg å få litt mer sus over bloggingen igjen og gleder meg til å bli imponert og inspirert igjen over alle de flotte bloggene som finnes der ute ! <3
Håper vi sees igjen - både de gode "gamle" bloggerne , men også nye som jeg ikke kjenner til fra før ! :)
Ønsker deg en finfin vinterdag !


Klem - Liv Elin
6 kommentarer:

Merethe sa...

JIPPIII ja, ja- endelig! <3
For store bilder går du inn på innstillinger, scroller nedover til du ser globale innstillinger, og velger oppdatret redigeringsprogram. Jeg tror ikke du bør skifte mal. husk å lagre ;)

Bloggen min tuller og tøyser veldig om dagen, så jeg bruker windows live writter. Da bruker du 5 min på å laste ned bildene istedet for en halvtime ;)

Jeg får henge i her, jeg begynte å ta bort julen i helgen, men blir aldri ferdig! Ikke fordi det var så mye her, men fordi ungene også krever sitt, og jeg må rydde i kaoset innimellom ;)

Så vondt å miste barnas onkel på den måten!! Det er jo helt ufattelig når slikt skjer..Håper dere har det bedre nå!!

Klem M

Humlemor sa...

Hei Liv Elin!


Så kjekt at du skal blogge igjen. Skal skynde meg å legge deg til favoritter :o)


Stor klem til deg fra Line
www.humlebo.no

Frau Putz sa...

Åh så grufuldt at miste så ungt et familiemedlem.

Jeg ønsker dig velkommen tilbage til bloggen, og håber vi får høre mere om alt det nye og spændende, som også er sket i jeres liv.

Klem fra Karina

mali-mo sa...

Hei igjen ;) Og godt nyttår!

Kondolerer så mye over tapet av din svoger. Føler med deg, det må være vanskelig når en så ung mann med livet foran seg plutselig blir borte.

Kjekt å lese at det går bra med dere etter flyttingen og kjekt å se deg tilbake på bloggen igjen, ser frem til masse fine nye innlegg fra deg igjen ;)

Elin Birgitte sa...

Så kjekt å se deg tilbake i blogg verden. Jeg har også vurdert om jeg skal eller ikke skal. Men jeg har ikke hatt tid til nå. Men jeg kommer til å kose meg med din blogg, nyte de vakre bildene du tar og få inspirasjon!
Håper vi kunne funnet tid til ett treff en gang :-)
Klem fra Elin S.

Rosa sa...

Hei du! Så kjekt å sjå at du er tilbake!

og så trist å høyre om tapet av ein ung bror og onkel sist sommar. Ord vert meiningslause i ein slik samanheng!

Gler meg til nye innlegg med dei vakre bildene dine framover!